Η εταιρεια

Η εταιρεία STELLA DERLOU δημιουργήθηκε το 1990 από την Στέλλα Δερλού η οποία είναι η καρδιά του σχεδιαστικού αλλά και δημιουργικού τμήματος. Κάθε χρόνο με δύο κύριες συλλογές παρουσιάζει δημιουργίες εμπνευσμένες από τις διεθνείς τάσεις που βρίσκουν έκφραση μέσα από το δικό της σχεδιαστικό στύλ.

Ενώ η έμπνευση και το στύλ αλλάζουν, κάποια πράγματα έχουν διαχρονική αξία για την εταιρεία μας:

  • η ποιότητα των προιόντων
  • η άψογη ραφή
  • η τέλεια εφαρμογή

Αυτά επιτυγχάνονται με τη συνεχή αναζήτηση υλικών υψηλής ποιότητας καθώς και εξαιρετικών υφασμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, με τον ποιοτικό έλεγχο των Ελληνικών συνεργείων ραφής και τέλος με την δοκιμή των δειγμάτων σε φυσικά σώματα ώστε να πετύχουμε την καλύτερη εφαρμογή των ενδυμάτων.

Η εταιρεία μας προσφέρει μόδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και απευθύνεται σε αυτές που αναζητούν το στύλ και την κομψότητα και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στη λεπτομέρεια.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας προσπαθεί καθημερινά να ικανοποιεί τον πελάτη τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης. Αυτό σε συνδιασμό με την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής αποτελεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας γι΄αυτό και χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται κάποια από τα καλύτερα καταστήματα γυναικείων ενδυμάτων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.